Et kæmpe 10 tal

Så kom dagen til et af mine ynglingsløb, har faktisk kun kørt det en gang tidligere, men synes det lige var et løb for mig.

Så allerede i februar fik jeg mig tilmeldt dette løb, og håbede selvfølgelig at det som sidste år ville være dejligt juni vejr, men men men, da dagen kom, var vejrudsigten rigtig dårlig – faktisk med en del vind og regn i lange baner, men havde bestemt mig at jeg ville deltage uanset hvad. Det eneste gode ved vejret den dag, det var at det ikke var meget koldt, det hjalp lidt.Nå, men ventede i bilen til 10 min før og rullede op til starten, og inden løbet var startet var jeg allerede gennemblødt. Løbet blev startet, og nøjagtigt som sidste år på 63 km ruten, blev der givet gas fra starten af, jeg fulgte fint med, og sad blandt de 5 forreste, lige så meget for at undgå evt. styrt, og efter ca. 10 km var vi en god stor og stærk gruppe tilbage. Jeg fulgte ok med og håbede bare på at overleve så længe som muligt.

Da vi nærmere os bakken lige før Kerteminde blev der sat ekstra fart på, men heldigvis kunne jeg følge fint med over bakken, og også igennem Kerteminde gik det fint.

Det blev til en meget tilfredsstillende 11. plads

Næste farlige punkt var 10 km før mål, en bakke i byen Drigstrup, her blev der sidste år kørt meget stærkt og jeg røg af, i år gik det meget bedre, og det var faktisk på nedkørsel efter bakken at jeg havde svært ved at følge med, mest pga. vejret. da jeg var lidt bange for at styrte. så da vi nåede Munkebo bakke, kørte en gruppe af sted, og jeg kom først med i den næste gruppe, og vi kunne ikke nå at fange de forreste, men det blev til en meget tilfredsstillende 11. plads, meget tæt på de forreste, og så i sådan et vejr, som jo måske kan tyde på at jeg faktisk er Ok kørende i regnvejr.

Løbet karakter bliver årets første 10. tal – simpelthen, et super godt arrangeret løb, mulighed for bad og omklædning, spærret opløb, mega fedt og masser af vejvisere ude på ruten, samt meget kompetente racemarshall på motorcykler der suverænt hjalp os sikkert igennem løbet, så på trods af vejret som jeg synes var lidt synd for arrangørerne så for de et kæmpe 10 tal af mig, og jeg glæder mig allerede til løbet igen næste år. Løbet karakter bliver årets første 10. tal – simpelthen, et super godt arrangeret løb, mulighed for bad og omklædning, spærret opløb, mega fedt og masser af vejvisere ude på ruten, samt meget kompetente racemarshall på motorcykler der suverænt hjalp os sikkert igennem løbet, så på trods af vejret som jeg synes var lidt synd for arrangørerne så for de et kæmpe 10 tal af mig, og jeg glæder mig allerede til løbet igen næste år.

Da vi nåede Munkebo bakke, kørte en gruppe af sted, og jeg kom først med i den næste gruppe, og vi kunne ikke nå at fange de forreste, men det blev til en meget tilfredsstillende 11. plads, meget tæt på de forreste, og så i sådan et vejr, som jo måske kan tyde på at jeg faktisk er OK kørende i regnvejr.

Løbet karakter bliver årets første 10. tal – simpelthen, et super godt arrangeret løb, mulighed for bad og omklædning, spærret opløb, mega fedt og masser af vejvisere ude på ruten, samt meget kompetente racemarshall på motorcykler der suverænt hjalp os sikkert igennem løbet.

Så på trods af vejret som jeg synes var lidt synd for arrangørerne så får de et kæmpe 10 tal af mig, og jeg glæder mig allerede til løbet igen næste år.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk