Så blev det tirsdag den 13. august, og tid til 4. afdeling af årets Cup. Jeg skulle ud og kæmpe for min 2. plads, og måske se om jeg kunne tage 1. pladsen, da jeg kun var et sølle point fra nr. 1

Men jeg synes faktisk ikke jeg har fået trænet nok, og især hårdt og målrettet nok her i sommerferien, så det var med lidt nerver jeg rullede frem til starten. Jeg havde taktikken klar, og skrevet rygnumre ned på de ryttere der var farlige for mig i det samlede klassement.

Starten gik, og min gode holdkammeret Vagn satte et fint tempo, så vi ikke skulle ud i en sindssyg hård start, det var rart, samtidig kunne jeg lige se ruten lidt an igen og især mine konkurrenter. En enkelt mand fra Gislev kom alene i udbrud på første omgang, men ingen trussel i det samlede, så vi lod ham stege lidt ude foran, han blev hentet igen på 2. omgang, og 3. omgang foregik også i et godt jævnt tempo, men uden de store udbrudsforsøg.

Jeg kunne mærke at opløbsstrækningen måske var lidt for hård til mig, i hvert fald til at jeg kunne vinde, så da jeg sad med ok ben, tænkte jeg, nu eller aldrig, så da vi rammer sidevindsstykket, stikker jeg af, og tænker, der kommer nok hurtigt nogle med, men der var faktisk kun en Nyborg mand der kørte med i første omgang, han ville ikke hjælpe med at tage føringer, og da det var meget hårdt, var jeg lige ved at give op, men så kom en fyr fra Gislev op, han ville samarbejde – dejligt, så jeg sagde til ham, at vi skulle prøve, holde et jævnt tempo, og se hvor langt det bar hen.

Jeg kunne hele tiden se feltet bag os, sådan ca. 30-40 sekunder, men nu var vi kun 3 km fra målstregen, så det var alt eller intet, men desværre lige som vi drejer ind på opløbsbakken kommer nogle af dem op, og de kører forbi.

Jeg har de sidste 5 km siddet med begynde krampe i lægmusklen, så det gjorde ikke tingene lettere, men fandme om jeg ville give op, så jeg gav den virkelig alt, og her rammer min puls faktisk 200!! Og jeg får mig kæmpet op til dem igen, og kommer faktisk forbi nogle stykker.

Jeg ender desværre lige bagved fyren i førertrøjen, som bliver 3 og jeg bliver nr. 4, det er jeg meget tilfreds med, især fordi jeg så også beholder min samlede 2. plads i klassementet.

Denne løbsserie har været et stort mål for mig i år, og jeg synes selv jeg har været ok stabil med to 4. pladser, en 5. plads og en 2. plads, og ved der er ting jeg sagtens kan gøre bedre, så næste år, skal der gerne komme en etapesejr, og måske en samlede 1. plads – godt med store drømme og mål.

Sidste afdeling er et holdløb, som ikke tæller med i det individuelle klassement, så jeg er sikker på min 2. plads.

Vi kørte 56 km i tiden 1.38.23 med ca. 34 km/t

På min skala, får dette løb et stort 9 tal, fed rute, passede perfekt til mig, men ærgerligt at der ikke var så meget plads omkring målstregen at vi kunne se hinanden komme i mål, men denne løbsserie er jeg bare vild med. Nu gælder det Fyen Rundt søndag.

– Martin

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk