Et klart 10 tal!

Så kom dagen hvor et af mine mål skulle udleves. Dette løb er en del af en løbsserie i løbet af sæsonen, som er over 5 afdelinger.

Vi kører race, og er inddelt efter styrke i 6 grupper, jeg er i gruppe 5, og vil rigtig gerne gøre det godt her, så jeg har hele tiden ville gå efter en god placering samlet i dette løb.

Vi var kun ca. 20-22 ryttere til start i vores gruppe, så et lille felt, der blev lagt meeeeeget langsomt ud i modvinden, og først efter ca. 6 km kom der en rytter op og tog fronten, har satte et hårdt tempo, jeg kendte ham godt, så viste jeg skulle holde hans hjul, det fik jeg gjort med nød og næppe, og da vi efter noget tid kiggede bagud var vi kun 4 mand tilbage, resten havde vi efterladt, så her tænkte jeg, nu gælder det om at holde på, vi skulle køre ruten 5 gange, så det gjaldt om ikke at gå for dybt hele tiden, jeg havde en holdkammerat med til at starte med men han røg af efter 1 omgang, så var vi kun 3 tilbage, og især den ene førte stort set hele vejen rundt, kun ganske kort bad han os om at føre så han lige kunne trække vejret, da vi nærmede os opløbsbakken, sagde han at han ikke ville køre med om sejren vi skulle bare køre det var helt ok med ham, så det gjorde vi, jeg åbnede i bunden af bakken, men den hårde modvind på toppen var for meget for mig, og jeg blev let passeret og endte på en flot 2. plads, så jeg er virkelig tilfreds, løbet gik over alt forventning, og jeg følte mig stærk ude på ruten. Nu ligger jeg til i det samlede klassement, og vil kæmpe for at blive i top 3, næste afdeling er en meget kuperet rute omkring Fåborg.

Det er en super fed løbsserie, med godt race og taktik, samt lidt at spise efter løbet, jeg synes det er et super koncept. Så det får et klart 10 tal fra mig af.

Tiden var 1.41.49 på 58 km snit på 34,0 km/t

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk