Der lidt kaos, da nogle synes de skulle overhale biler indenom

Grundlovsdag er som regel = Rands fjord Rundt i Fredericia.

Det er et løb som i år bliver kørt for 39. gang, jeg har efterhånden deltaget i løbet mange gange, og synes det er et godt løb.

Det sjove ved løbet er jo også at jeg er født og opvokset i Fredericia, og faktisk startede min ”cykel karriere” i denne by, så jeg kender også alle de veje vi cykler på, så altid rart at komme ”hjem” og køre løb.

Igen i år var vejret perfekt og varmt. I år skulle jeg køre 70 km ruten. De sidste 3 år har jeg kørt 135 km ruten, men i år valgte jeg denne lidt hurtigere og ikke så lange rute.

Vi startede i samlet flok 173 mand kl. 12.00 fra havnen i Fredericia, masterkørsel ud af byen i ca. 5 km der er altid lidt kaos, men jeg holdte mig helt oppe foran så jeg undgik alt for meget panik.

Da løbet blev givet frit, blev der givet gas, kørte jeg godt med og kæmpede for at hænge på. Efter ca. 10 km var jeg med i forreste gruppe, med stort hul ned til næste gruppe. Fedt at sidde med der, samtidig gik farten lidt ned og jeg kunne igen trække vejret. Det var dog kun ganske kort, da de første hårde bakker begyndte, og efter bakke 2 blev feltet splittet op. Jeg røg desværre af, og efter lidt kamp for at nå op igen, fandt jeg ind i en gruppe på 10 mand.

Vi måtte så se om vi kunne enes og følges ad – det gik ganske fornuftigt, og selvom enkelte prøvede at komme alene afsted, var vi ret ens. Ingen kom fri… indimellem var der lidt kaos, da nogle synes de skulle overhale biler indenom (ikke pænt) og jeg fik da også fortalt min mening om det til dem.

Farten blev holdt høj hele tiden, og jeg sad fornuftigt med, så mit mål var bare at sidde med gruppen indtil målstregen og håbe ingen kom op bagfra. Det klarede vi, jeg valgte spurten fra da jeg ikke var tryg ved en spurt i denne gruppe, så kom ind nogle sekunder efter dem. Det blev til en placering som nr. 35 i tiden 2.02.24. Rigtig fin tid, og godt tilfreds. Jeg må bare acceptere at der efterhånden er rigtig mange super motionister i DK.

Karakter skal løbet selvfølgelig også have, og det får et 9 tal.

Super dejligt vejr, styr på indskrivning, mål, start osv. Gode ruter, så faktisk ikke rigtigt noget at sætte en finger på, så jeg glæder mig allerede til løbet næste år.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk