Så kom den store dag, for os der elsker race i Kæden, nemlig klubmesterskabet i linieløb.

Jeg har efterhånden kørt det 14-15 gange, og endnu ikke kommet på skamlen, men det er også meget svært, da der altid er gode og stærke ryttere i Kæden.

Vi har en fast rundstrækning på ca 11 km som skal gennemføres 7 gange. I år var vi 13 mand til start i A klassen, og der var lidt spænding omkring hvem der ville vinde, da vi alle faktisk var mere eller mindre lige i niveau.

Der blev som sædvanligt lagt hårdt ud med høj fart, men i år synes jeg i forhold til nogle af de andre år, at der blev kørt mere cykelløb, der blev angrebet, også af nogle af de spurtstærke favoritter, så det var med at holde tungen lige i munden, jeg prøvede et par gange at komme af sted i udbrud, men blev kørt ind hver gang, min taktik var at prøve og komme af sted på 5 eller 6 omgang, men det var Mogens og mickey der kom af sted der, desværre uden mig, jeg kunne mærke at jeg på det tidspunkt havde rigeligt med bare at følge med feltet rundt.

Da vi køre ud på sidste omgang bliver der kørt rigtig hårdt til op ad den berømte Lindeskovbakke, og her fik jeg lige røven med op over, men så blev der igen angrebet nedad og da vi drejer rundt i det skarpe sving ved Dømmestrup forsamlingshus, og om i modvinden, er der mange huller i feltet, jeg sidder på max. Og kan ikke lukke hullet op til de 2 foran mig, og kan bare mærke min krop skriger STOP til mig, og jeg får den dejlige tanke, jeg vil rulle tilbage til målstregen på toppen af Lindeskovbakken, og i stedet for at blive nr. 12, så vil jeg se opløbet og hvem der vinder – så det gjorde jeg så, første løb i mange år som jeg ikke gennemfører, men pyt, sådan er det en gang imellem.

Flemming Holm blev klubmester foran Niels Jørgensen og med Henrik Staal på 3 pladsen, alle meget stærke ryttere, og stort tillykke til dem alle, Flemming har tidligere været klubmester, så flot at han kan lave sådan en comeback.

Efter løbet var der hygge med grillpølser og fadøl, og præmie overrækkelse til de dygtige.

Lidt skuffende løb for mig, det er altid et løb jeg prøver at sætte mig op til, og havde også i år håbet på en lille overraskelse, men der var bare ikke mere i tanken, og jeg har simpelthen ikke fået trænet nok her efter sommer, men næste år – der skal det være.

Løbet får et 6 tal, primært pga. min egen halv sløve indsats, for ellers er det fedt at køre race mod de andre.

Slut med løb i 2019, nu tager jeg en mindre pause, inden jeg stille og roligt starter op igen med fokus på sæson 2020, jeg vil løbende skrive lidt om min træning osv. henover efteråret og vinteren, nu skal kroppen og hovedet have lidt ro, og cyklerne skal gøre klar og skarpe til en ny og spændende sæson 2020. Tak til jer der har læst med.

Mange hilsner Martin

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk