Søndag den 24. august stod den på 100 km i og omkring Hamburg. Et løb jeg efterhånden har kørt nogle gange, og altid en fed oplevelse, da der er mange tusinde deltagere og på en rute der er fuldstændig lukket for trafik, ja her kunne de danske byer lære lidt.

Man starter i forskellige grupper efter hvor hurtigt man er tilmeldt løbet, de hurtigste i startblok A, osv. derned ad, jeg startede i blok J, så der var mange tusind foran mig, men det gjorde ikke noget, jeg havde hele tiden haft den tanke, at løbet skulle være en oplevelse og ikke et racer løb hvor der skulle sættes top tider og top placeringer.

Vejret var super lækkert, fra morgenstunden omkring 20 grader, og der skulle blive op til 25 grader og næsten ingen vind på den flade rute, så super betingelser at cykler under.

Det sværeste ved sådanne løb med mange deltagere er at man hele tiden skal være meget opmærksom, der kan hurtigt opstå farlige situationer, og jeg havde da også kun kørt 50 meter, da de 2 første ryttere ramlede sammen, men ellers gik løbet rigtig fint for mig, fin fart og fornuftige ben, havde en del perioder hvor jeg mere eller mindre lå alene, så det har selvfølgelig kostede lidt, men i løbet betød det ikke noget for mig, og endnu en gang var der mange tilskuere langs ruten, jeg undre mig hver gang over at folk gider sidde ude på fortovet og heppe på så mange over så lang tid, men det skaber en fantastisk stemning, og gør løbet unikt.

Min tid i år var på godt 2 timer og 51 min. Næsten 27 min, hurtigere end sidste år – lyder vildt men det har  meget at sige om man lige rammer nogle grupper hvor farten er ret høj, og man så kan sidde på hjul og bare følge med strømmen.

Efter løbet valgte jeg at blive i byen og se Protour rytterne, det var en stor oplevelse at se Sagan, Viviani, Mørkøv med flere, sprinte i mål, det går meget meget stærkt….

Et løb som er en kæmpe oplevelse, og det skal tages som en oplevelse, for det er svært at gøre en forskel i så stort et løb, men det var en god oplevelse for mig, og løbet for et stort 9 tal på min skala som går til 10.

Grunden til at det ikke får 10 er simpelthen fordi der er lidt for meget kø diverse steder omkring løbet, og jo klart når vi er så mange, men alligevel – så de har plads til forbedring dernede.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk