Denne gang vil jeg fortælle lidt om hvordan og hvor meget jeg har trænet i denne vinter, og hvilke løb jeg glæder mig til at skulle køre her i 2019.

Jeg plejer at holde en pause på nogle uger efter en sæson som typisk for mig slutter med udgangen af september, men denne gang synes jeg faktisk at motivationen var ok, og det samme var vejret, så jeg aftalte med mig selv, at jeg vil fortsætte stille og roligt med god base træning til sæson 2019.

Kunne samtidig se på min Strava profil, at hvis jeg virkelig strammede ballerne og tog nogle gode lange ture i weekenderne så var det muligt at nå 10.000 km i 2018, så pludselig var der et mål med træningen i det lidt mere sure vejr, så nytårsaftensdag runde jeg de magiske 10.000 km super godt gået synes jeg.

Som altid synes jeg at januar og februar er nogle hårde måneder, det er mega koldt, pisse mørkt og altid våde veje, som krydderi er det så enten regnvejr eller snevejr, isslag og glatte veje, så ikke nok med at jeg skal få trænet, samtidig skal vejrudsigten tjekket grundigt igennem også, det er noget der også bruger ens kræfter.

Men jeg har faktisk fået trænet fornuftigt (synes jeg selv) i begge måneder, og NU lysner det, foråret nærmer sig, min helt klare favorit årstid, elsker når alting springer ud, og man stille og roligt kan mærke at det bliver varmere og varmere og lysere og lysere.

Jeg kan nu træne uden lygter, og det er fedt, i hverdagene plejer jeg at træne på vej til arbejde, jeg møder kl. 09.00 og kan typisk nå en runde på ca. 30-35 km inden arbejde, og så 11 km hjem efter arbejde, dette gør jeg typisk 2-3 gange på en uge, og så en længere tur i weekenden.

I januar og februar har det primært været base træning ligesom i november og december, nu er vi inde i marts, og så er det tid til de pissehårde intervaller, som jeg endelig ikke er særlig vild med, men håber det betaler sig når løbssæsonen går i gang

Så status pt. Er at jeg synes det ser fornuftigt ud, og så må jeg se når første løb kommer den 7. april.

En ting der også motivere mig, er at tilmelde mig diverse løb, det er en rar ting at tænke på under de hårde intervaller, noget at glæde sig til.

Jeg har pt tilmeldt mig Stjerne Tramp i Brobyværk den 7. april, og derefter starter den lokale løbsserie Magic Sport Cup, hvor der bliver kørt race, løb som jeg elsker at køre, og selvfølgelig vil kæmpe hårdt for at få gode resultater i. Skal også køre Stjerne Tour de Grindsted, og senere i maj et løb i Toftlund. I juni skal jeg køre løb i min fødeby Fredericia, Rands Fjord rundt og derefter løb i Munkebo hvor løbet hedder Tour/Retour, et godt racer løb på en flad rute der passer mig godt.

Det var lige lidt til bloggen for denne gang, når løbene går i gang, vil jeg skrive om dem, hvordan det gik, hvad min mening var om løbet og en karakter af løbet. Indtil da – go tour derude

Martin

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk