Bloggen her kommer ikke til at handle om at vaske cykler, men modsat at opleve cykling igennem cykelverdenen. Jeg er en ivrig og seriøs motionsrytter, og har været det siden 1998, hvor jeg stoppede som fodboldspiller. Siden har jeg elsket at cykle, og især cykelløb, både motions(race) løb og mere konkurrencepræget løb.

Jeg deltager hvert år i ca. 15-20 løb rundt omkring i landet, og ind i mellem også lidt i udlandet.

Her kan du følge med i de løb jeg skal deltage i, både hvordan det er gået, og evt. min optakt til løbet og ikke mindst en karakter på en 10 skala af løbet (mere om dette når løbssæsonen starter i april måned).

Glæder mig til at skrive herinde, og håber I vil følge med.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk