Jeg går et helt år og glæder mig som et lille barn gør til juleaften

Så bliver det tid til endnu et indlæg i min lille blog. I en tid hvor ordet Corona stort set fylder ALT, for 6 måneder siden, betød det ord for mig, fed popmusik fra 90`erne, eller en special øl – men nu, ja så har det fået en helt anden betydning – desværre – nu forbinder jeg det med, kaos, ødelagte drømme, verdens problemer, kæmpe uoverskuelige problemer…..rent personligt skal jeg stadig omdele post, ingen forskel der, jeg har også indtil videre OK at lave i mit lille hobbyfirma Cykelvasken Odense – men på min sportsfront og tv front, ja der er det hele kaos og elendighed.

Jeg går et helt år og glæder mig som et lille barn gør til juleaften, til at se de berømte cykel forårs klassikere, Paris – Roubaix, Flandern rundt osv. Udover det, ja så betyder forår for mig også bedre vejr, bedre form og komme ud og køre cykelløb igen, april, maj og juni er der fyldt med fede motionscykelløb, hvor jeg i år har været på forkant og forhåndstilmeldt mig en del af dem, men pt vælter det ind med penge tilbage igen fordi løbene bliver aflyst på stribe, og indtil videre kun et enkelt flyttet til september, det kan jeg mærke på mig selv, at det simpelthen er irriterende, men selvfølgelig er selve situationen i verden jo langt værre og det er jo langt vigtigere at vi på kloden får styr på det her, så må vi bare vente til næste år.

Indtil videre kan vi jo stadig træne på landevejen, og det nyder jeg, og har tænkt mig at køre mine egne cykelløb, de dage hvor jeg skulle have kørt, så må jeg se hvordan det er.

En fordel rent cykel er også at jeg ikke har fået trænet hårdt nok og langt nok denne vinter, jamen det kan jeg jo så begynde at gøre nu stille og roligt, da der ingen løb er, og vi ikke må cykle sammen.

Mit store sæson mål for 2020 er Århus – København lørdag den 5. september – 380 km, så der skal det hele times til, både form, distance og udstyr, så jeg håber at denne Corona er ovre på det tidspunkt.

Mit i alt dette vil jeg ønske alle der læser dette, et trods alt dejligt forår, og håbe på vi snart får styr på hele denne verdenssituation.

Jeg skriver inden længe endnu et indlæg omkring mine ”egne” cykelløb som jeg snart skal i gang med.

Mange hilsner
Martin

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk