StjerneTramp 2019

Et flot 8-tal!

Så blev årets første cykelløb kørt, nærmere betegnet i Brobyværk ca. 25 km syd for Odense.

Jeg valgte at cykle derned 16 km tur/retur stille og rolig opvarmning og afrulning. Løbet er det første rigtige løb, hvor mange vælger at prøve kræfter med de fynske alper, det er et hårdt kuperet løb, med flere forskellige distancer, jeg valgte at køre 61 km ruten, som passer fint til mig.

Jeg startede i første startgruppe og tempoet var fint de første 10-15 km, hurtigt men jeg kunne følge med. Efter 2 hårde stigninger måtte jeg give slip, og fandt sammen med et par andre ind i et andet og ikke så hurtigt tempo. Resten af løbet lå jeg så sammen med en lille gruppe på 4-5 mand, lidt senere kom 3 mand op til os, vi hægtede os på dem, men de skulle senere en anden vej da de kørte 95 km ruten.

Der var god fart på de sidste km ind imod mål, hvor der som på resten af ruten gik op og ned af mere eller mindre stejle bakker. Selve opløbet er også opad en mindre bakke, men da jeg ikke kørte med om 1. pladsen, gav jeg mig ikke 100 % i spurten, som min følgesvend så vandt, selvom han havde ligget meget på hjul det meste af turen, men sådan er cykelløb.

Tiden for mig var 1.55.05 med et gennemsnit på 32,5 km/t, jeg er meget tilfreds især da jeg barberede min tid fra sidste år ned med omkring 3 min.

Min placering blev nr. 49 ud af 154 der gennemførte, så der er jeg også fint tilfreds.Min karakter af løbet på en 10 skala, hvor et 10 tal er absolut det bedste, ligger Stjernetramp på følgende:

Selve ruten, med start, mål var et pænt 7 tal, der var virkelig sat mange hjælpere ud på ruten, til at holde trafikken tilbage når vi kom, der var verdensklasse, også et løb hvor dem der vil køre om 1. pladsen har mulighed for det, der kan jeg desværre ikke være med.

Efterløbet var der varm suppe, og lidt lodtrækningspræmier, og før løbet var der faktisk rundstykker og kaffe, så der manglede ikke noget der, gode muligheder for at parkere sin cykel ude foran hallen på stativer, det var også fint.

Så alt i alt får løbet et flot 8 tal, man kan mærke de har rutine i at lave dette løb, og det giver en god ro til os deltagere, samtidig var ruten mærker op med både store hvide pile på asfalten og store gule skilte, så det var også flot.

Nu glæder jeg mig til næste løb, 1 afdeling af Tactic Cup nede omkring Ringe, der skal den have gas igen.